Over mij

Mijn naam is Ria Geerlings. Ik ben een gediplomeerd hypnotherapeut en werk zowel met volwassenen, jongeren en kinderen vanaf 4 jaar. Daarnaast ben ik van 2007 tot 2020 als docent hypnotherapie bij kinderen en medische hypnotherapie (PDS + hoofdpijn)  werkzaam geweest bij de opleiding hypnotherapie van HypenZo.

Voor een behandeling is geen verwijzing van uw arts nodig. Ik ben aangesloten bij de NBVH (licentienummer 07020R) en de RBCZ (licentienummer 403095R), waardoor consulten door de meeste zorgverzekeraars (geheel of gedeeltelijk) vergoed worden. Zie ook: zorgwijzer

De praktijk valt onder het klachtrecht van de NBVH en het tuchtrecht van de RBCZ. Verder is de praktijk aangesloten bij de SCAG ten aanzien van de geschillencommissie.

Therapie bij kinderen kan bestaan uit hypnose (dit hoeft echter niet). Bij hypnose wordt gewerkt met een lichte trance, vergelijkbaar met dagdromen. Er wordt gebruik gemaakt van ontspanning, de verbeeldingskracht en verbeeldingsoefeningen om onbewuste patronen los te laten en nieuwe mogelijkheden te leren om met het probleem om te gaan. 

 

Ria Geerlings